Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έμπαινε στα καταστήματα ως πελάτης και… τραβούσε πιστόλι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπαινε στα καταστήματα ως πελάτης και… τραβούσε πιστόλι

Του Πέτρου Καρσιώτη Έμπαινε στα καταστήματα, παριστάνοντας στην αρχή τον πελάτη. Λίγο μετά όμως, έδειχνε τις αληθινές προθέσεις του. Τραβούσε πιστόλι, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους, άρπαζε μετρητά και άλλα είδη και διέφευγε πάνω σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα. Ειδική ομάδα στην ασφάλεια για τον εντοπισμό του Οι καταγγελίες για τον τρόμο που σκορπούσε στους καταστηματάρχες, στους υπαλλήλους και […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έμπαινε στα καταστήματα, παριστάνοντας στην αρχή τον πελάτη. Λίγο μετά όμως, έδειχνε τις αληθινές προθέσεις του.

Τραβούσε πιστόλι, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους, άρπαζε μετρητά και άλλα είδη και διέφευγε πάνω σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα.

Ειδική ομάδα στην ασφάλεια για τον εντοπισμό του

Οι καταγγελίες για τον τρόμο που σκορπούσε στους καταστηματάρχες, στους υπαλλήλους και στους πελάτες τους, υποχρέωσαν την ηγεσία της ασφάλειας να διατάξει τη συγκρότηση ειδικής ομάδας στο Τμήμα Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας για τον εντοπισμό του.

Έφτασαν στα ίχνη του 33χρονου

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για 33χρονο Έλληνα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα.

Από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας μέχρι κοσμηματοπωλεία

Όπως προέκυψε από την έρευνα,  αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, ο δράστης, κινούμενος με κλεμμένη μοτοσυκλέτα, εντόπιζε καταστήματα (κινητής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, ταχυμεταφορών, εστίασης και κοσμηματοπωλεία), στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και με την απειλή όπλου αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Κατασχέθηκε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  πιστόλι, το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ καθώς και είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Από Καλλιθέα μέχρι Κουκάκι, Ν. Κόσμο και Παγκράτι

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν επτά  περιπτώσεις ληστειών και μία  απόπειρα ληστείας, που διαπράχθηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως  Καλλιθέα, Άγιος Δημήτριος, Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Παγκράτι.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή

Εξιχνιάστηκε επίσης και μία κλοπή μοτοσυκλέτας.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα,  ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση επιπλέον περιπτώσεων, συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις