Μπριζόλα εδώ και τώρα, θέλετε κι εσείς κι η παρέα σας στο σπίτι ίσως, αλλά δεν γίνεται, γιατί δεν σας είχε έρθει η έμπνευση να τις ξεπαγώσετε νωρίτερα. Πρόβλημα αυτό, για τη λιγούρα σας. Εμείς σας έχουμε τη λύση για μια εξαιρετικά ψημένη μπριζόλα, κατευθείαν από την κατάψυξη.
Πώς θα μαγειρέψετε μια παγωμένη μπριζόλα
Ξεκινήστε βγάζοντας την μπριζόλα από την κατάψυξη και βάζοντας ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
Μόλις το λάδι ζεσταθεί, βάλτε την μπριζόλα κατευθείαν μέσα σε αυτό προσθέτοντας τα απαραίτητα μπαχαρικά που θέλετε. Μετά από 90 δευτερόλεπτα γυρίστε την μπριζόλα από την άλλη πλευρά.
Μόλις περάσουν ακόμα 90 δευτερόλεπτα, βγάλτε την μπριζόλα και τοποθετήστε την σε ένα ταψάκι στον φούρνο όπου θα την ψήσετε πλέον στους 200 βαθμούς για 18-20 λεπτά (ανάλογα με το πόσο καλά ψημένη τη θέλετε).
Θα διαπιστώσετε πως έτσι είναι πραγματικά πιο νόστιμη και τρυφερή.