Τρομερό κορεό ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρομερό κορεό ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ιστορική είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, αφού υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και τα “αστέρια” της για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, γνωρίζουν πως τον αγώνα θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον πλανήτη, και γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζουν ένα κορεό που θα τους αφήσει…με […]

31.10.2017 | 13:50

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ιστορική είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, αφού υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και τα “αστέρια” της για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, γνωρίζουν πως τον αγώνα θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον πλανήτη, και γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζουν ένα κορεό που θα τους αφήσει…με το στόμα ανοιχτό.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, όλο το γήπεδο θα είναι “ντυμένο” στα ερυθρόλευκα.

Κόκκινο και λευκό σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου, θα δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μωσαϊκό και στην κεντρική κερκίδα θα αναγράφεται «We rule this land» και αριστερά και δεξιά θα υπάρχουν δάφνες.

Στα δυο πέταλα θα σχηματιστεί το 1925, το οποίο παραπέμπει στο έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού.

Αυτό που παραμένει μυστικό και θα εμφανιστεί την ώρα του κορεό, είναι το τρισδιάστατο σχέδιο στο πέταλο των οργανωμένων, το οποίο πολλοί πιστεύουν πως θα απεικονίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Exit mobile version