Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η κόρη του Mr. Bean τιμώρησε τον πατέρα της, αλλάζοντας το επίθετό της
LIFESTYLE

Η κόρη του Mr. Bean τιμώρησε τον πατέρα της, αλλάζοντας το επίθετό της

Για την προσωπική του ζωή τραβά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον, ο Ρόουαν Άτκινσον, γνωστός και ως Mr. Bean, αφού η στάση της 22χρονης κόρης του, Λίλι, έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Η νεαρή, που είναι μία από τις πιο γνωστές χορεύτριες burlesque της Βρετανίας, άλλαξε το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (από Άτκινσον […]

Για την προσωπική του ζωή τραβά, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον, ο Ρόουαν Άτκινσον, γνωστός και ως Mr. Bean, αφού η στάση της 22χρονης κόρης του, Λίλι, έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Η νεαρή, που είναι μία από τις πιο γνωστές χορεύτριες burlesque της Βρετανίας, άλλαξε το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (από Άτκινσον το έκανε Σάστρι), παίρνοντας εκείνο της μητέρας της.

Σαν να μην φτάνει αυτό, διέγραψε τις αναρτήσεις των δύο τελευταίων ετών, πολλές από τις οποίες αφορούσαν όμορφες στιγμές μαζί του.

Αιτία, όπως όλα δείχνουν, είναι η εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της με μία ηθοποιό κατά 30 χρόνια μικρότερή του, που οδήγησε στο να διαλυθεί ο γάμος των γονιών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις