Όλοι όσοι τρώνε και αγοράζουν αβοκάντο έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το συγκεκριμένο λαχανικό σπάνια πωλείται στην ώριμη του μορφή και, συνήθως, όταν αυτό συμβαίνει πωλούνται σε ακόμα υψηλότερη τιμή το κιλό. Πώς μπορείτε να το κάνετε να ωριμάσει μόνοι σας; Χρησιμοποιήσετε ένα από τα φρούτα που έχετε στην κουζίνα σας! Και συγκεκριμένα το μήλο. Πως […]
Όλοι όσοι τρώνε και αγοράζουν αβοκάντο έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το συγκεκριμένο λαχανικό σπάνια πωλείται στην ώριμη του μορφή και, συνήθως, όταν αυτό συμβαίνει πωλούνται σε ακόμα υψηλότερη τιμή το κιλό.
Πώς μπορείτε να το κάνετε να ωριμάσει μόνοι σας;
Χρησιμοποιήσετε ένα από τα φρούτα που έχετε στην κουζίνα σας! Και συγκεκριμένα το μήλο.
Πως θα το κάνετε:
Πάρτε μια χάρτινη σακούλα (από αυτές που χρησιμοποιείτε και στη μαναβική) και βάλτε το μήλο και το αβοκάντο μαζί. Διπλώστε και κλείστε τη σακούλα όσο καλύτερα μπορείτε ώστε να εισέρχεται όσο το δυνατόν λιγότερος αέρας.
Το μήλο εκλύει αιθυλένιο το οποίο υποβοηθά τη διαδικασία της ωρίμανσης, οπότε, αφήνοντας τα φρούτα όλο το βράδυ μέσα στη σακούλα, το πρωί θα έχετε ένα ώριμο αβοκάντο, έτοιμο για χρήση μέσα σε σαλάτες, σάντουιτς ή γλυκά.