Σκάουτερς από Ιταλία και Πολωνία στο «Καραϊσκάκης»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκάουτερς από Ιταλία και Πολωνία στο «Καραϊσκάκης»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την προσοχή ξένων “κατασκόπων” μαγνητίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 11η αγωνιστική της Super League. Η Αταλάντα από την Ιταλία, η οποία ενδιαφερόταν για τον Λεονάρντο Κούτρη από τις ημέρες που ο νεαρός αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε άνθρωπο για […]

18.11.2017 | 12:55

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την προσοχή ξένων “κατασκόπων” μαγνητίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η Αταλάντα από την Ιταλία, η οποία ενδιαφερόταν για τον Λεονάρντο Κούτρη από τις ημέρες που ο νεαρός αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, έστειλε άνθρωπο για να “τσεκάρει” τον 22χρονο αμυντικό, αλλά και τον αρχηγό των Πειραιωτών, Κώστα Φορτούνη.

Από τη μεριά των Πολωνών, η Λεχ Πόζναν κατέθεσε πρόταση (η οποία δεν έγινε δεκτή) το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων», Μπεν, ο οποίος έχει δει το χρόνο συμμετοχής του να ελαχιστοποιείται, καθώς ο Τάκης Λεμονής έχει άλλες τρεις αξιόπιστες λύσεις για τη γραμμή κρούσης.

Πλέον, η ομάδα από το Πόζναν παρακολουθεί εκ νέου την περίπτωση του στράικερ από τις Κομόρες, και πιθανότατα θα κινηθεί για αυτόν τον Ιανουάριο.

Exit mobile version