Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο υπάρχουν και λιγότερο παχυντικοί τρόποι για να γλυκάνετε τις σάλτσες σας εκτός από την προσθήκη ζάχαρης. Άλλωστε, πρέπει σιγά- σιγά να την διώξουμε από τη ζωή μας. Πώς θα διώξετε όμως και την πίκρα από την αγαπημένη μας σάλτσα; Πολύ απλό. Κατά τη διάρκεια του βρασμού, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τομάτα […]
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο υπάρχουν και λιγότερο παχυντικοί τρόποι για να γλυκάνετε τις σάλτσες σας εκτός από την προσθήκη ζάχαρης.
Άλλωστε, πρέπει σιγά- σιγά να την διώξουμε από τη ζωή μας.
Πώς θα διώξετε όμως και την πίκρα από την αγαπημένη μας σάλτσα;
Πολύ απλό.
Κατά τη διάρκεια του βρασμού, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τομάτα που είναι αρκετά ξινή ως σάλτσα, μπορείτε να προσθέτετε καρότα.
Τα πεντανόστιμα καροτάκια, όταν βράζουν απελευθερώνουν τις γλυκαντικές ουσίες τους και έτσι λοιπόν κάνουν τη σάλτσα σας πιο εύγεστη.