Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποσύρθηκε ο Ζε Ρομπέρτο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποσύρθηκε ο Ζε Ρομπέρτο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε ηλικία 43 ετών αποσύρεται από τα γήπεδα ο Βραζιλιάνος Ζε Ρομπέρτο, με σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, τον θυμόμαστε περισσότερο λόγω των συχνών εμφανίσεων του στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ως στόχο του Ολυμπιακού. «Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί, πλέον, στους ρυθμούς […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε ηλικία 43 ετών αποσύρεται από τα γήπεδα ο Βραζιλιάνος Ζε Ρομπέρτο, με σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, τον θυμόμαστε περισσότερο λόγω των συχνών εμφανίσεων του στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ως στόχο του Ολυμπιακού.

«Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί, πλέον, στους ρυθμούς αυτούς και πρέπει ν’ αποσυρθώ», ήταν οι λέξεις οι οποίες σφράγισαν το τέλος μιας ποδοσφαιρικής διαδρομής.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, είχε φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και αρκετών γερμανικών ομάδων, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Λεβερκούζεν, η Σάλκε και το Αμβούργο, ενώ τα τελευταία χρόνια επέτρεψε στη χώρα του και αγωνίστηκε στην Παλμέιρας.

Ο Ζε Ρομπέρτο, ο οποίος έχει φορέσει 91 φορές τη φανέλα της εθνική ομάδας της χώρας του με απολογισμό έξι τέρματα, είχε 319 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις