Φρικτός θάνατος: Πύθωνας έξι μέτρων πετάχτηκε από τη γυάλα και σκότωσε 55χρονο

ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος: Πύθωνας έξι μέτρων πετάχτηκε από τη γυάλα και σκότωσε 55χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη από έναν πύθωνα μήκους 6 μέτρων, όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε. Ο 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότερα ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση […]

29.11.2017 | 12:18

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη από έναν πύθωνα μήκους 6 μέτρων, όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε.

Ο 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότερα ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση ήταν το φίδι, αλλά αυτό πετάχτηκε και αρχικά δάγκωσε τον 55χρονο στο πρόσωπο.

Όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του και άρχισε να τον σφίγγει με τον 55χρονο απελπισμένα να καλεί σε βοήθεια.

Η 63χρονη αδερφή του που έφτασε στο σημείο προσπάθησε να τον σώσει αλλά ήταν αργά.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φονικών ενστίκτων του φιδιού και του γεγονότος ότι ήταν πεινασμένο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version