Σχεδόν όλα τα καινούρια παπούτσια, είτε είναι ακριβά είτε όχι, γλιστράνε και χρειάζεται να τα «περάσουμε» από τον τσαγκάρη. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να τα κάνετε πιο σταθερά. Αρκεί να πάρετε μία… πατάτα. Κόψτε την μικρή πατάτα στην μέση και περάστε την σόλα του παπουτσιού σας. Αφήστε να στεγνώσει για μια ώρα. Με αυτόν τον […]
Σχεδόν όλα τα καινούρια παπούτσια, είτε είναι ακριβά είτε όχι, γλιστράνε και χρειάζεται να τα «περάσουμε» από τον τσαγκάρη.
Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να τα κάνετε πιο σταθερά.
Αρκεί να πάρετε μία… πατάτα.
Κόψτε την μικρή πατάτα στην μέση και περάστε την σόλα του παπουτσιού σας.
Αφήστε να στεγνώσει για μια ώρα.
Με αυτόν τον τρόπο τα παπούτσια σας δεν θα γλιστράνε πλέον σε πλακάκια, αλλά και πουθενά.
Δοκιμάστε το!