Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το μονόπετρο το έδωσα πίσω μετά το διαζύγιο» (vids)

LIFESTYLE

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το μονόπετρο το έδωσα πίσω μετά το διαζύγιο» (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ήταν χθες καλεσμένη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που της έχουν κάνει. Η Ντορέττα, αποκάλυψε πως είναι […]

06.12.2017 | 17:13

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ήταν χθες καλεσμένη στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που της έχουν κάνει. Η Ντορέττα, αποκάλυψε πως είναι το μονόπετρο του γάμου της, το οποίο και επέστρεψε μετά το διαζύγιο.

«Το πιο ακριβό δώρο που έχω πάρει ήταν το μονόπετρο του γάμου. Δεν το έχω κρατήσει. Το έχω δώσει πίσω. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι δεν ήταν ένα δαχτυλίδι το οποίο θα ξαναφόραγα εγώ. Το λέω γιατί είχε τέτοια συναισθηματική αξία και τέτοια σημασία και τέτοιον συμβολισμό, που δεν θα το φόραγα μετά εγώ σαν ένα κόσμημα στα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα η οποία ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι μετά το διαζύγιό της είχε σχέση που έφτασε κοντά στον γάμο αλλά τελικά δεν είχε αίσια κατάληξη, καθώς και ότι έχει μείνει χωρίς σεξ για 1,5 χρόνο.
«Δεν είχα ποτέ καθαρά σεξουαλική σχέση στη ζωή μου. Δεν είναι κάτι που αισθάνομαι ότι το έχω ανάγκη, δεν μου λείπει από την ζωή μου. Αν δεν υπάρχει συναισθηματικό υπόβαθρο, δεν μου λέει τίποτα εμένα το σεξ», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι σε μία σχέση είναι σημαντικό το σεξ, αλλά όχι το σημαντικότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Γιάννα Τερζή χορεύει στο TikTok με... μανικιούρ την παλαιστινιακή σημαία 06.12.2017 | 17:13
Γιαννακόπουλος: «Είμαι περίεργος να ακούσω τον πρωθυπουργό μετά την απόφαση για τον Φουρνιέ» 06.12.2017 | 17:13
March to Gaza: 160 Έλληνες θα πάνε στα σύνορα της Γάζας για να σπάσουν τον αποκλεισμό 06.12.2017 | 17:13
H κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει το σκάφος με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τους άλλους ακτιβιστές για Γάζα 06.12.2017 | 17:13
Ο Ρεξ, το λυκόσκυλο με το καμένο πρόσωπο: Από την κόλαση της Πεντέλης στη θαλπωρή μιας νέας ζωής 06.12.2017 | 17:13
VIP θεωρεία με 15.000 ευρώ, στρείδια και σαμπάνια για να δουν οι οπαδοί το ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο 06.12.2017 | 17:13
Πολεμικό σκηνικό στο Αλβανία – Σερβία: Παιδιά που συνόδευαν τους παίκτες έδειχναν τον δικέφαλο αετό 06.12.2017 | 17:13
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντί για θεραπεία, μαλώνω με τους συγγενείς μου και το αποκαλώ «ανάπτυξη χαρακτήρα» 06.12.2017 | 17:13
Exit mobile version