Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τιμωρία και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό ζητάει ο Εσιέν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τιμωρία και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό ζητάει ο Εσιέν

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μίκαελ Εσιέν, φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να συμβιβαστεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και έτσι κατέθεσε αίτημα στο Δικαστήριο ώστε να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το «τριφύλλι», για οφειλές ύψους 73.027,88€. «Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μίκαελ Εσιέν, φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να συμβιβαστεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και έτσι κατέθεσε αίτημα στο Δικαστήριο ώστε να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το «τριφύλλι», για οφειλές ύψους 73.027,88€.

«Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου»,  ζητάει συγκεκριμένα ο Εσιέν δια της δικηγόρου του, κ. Σουλούκου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει επιδικάσει το ποσό των 365.139,4 ευρώ υπέρ του Εσιέν, το οποίο πρέπει να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός σε ισόποσες δόσεις από την 1η Οκτώβρη 2017.

Δηλαδή για το επόμενους δέκα μήνες να μπαίνουν από την ΠΑΕ 36.513, 94 ευρώ στον λογαριασμό του Γκανέζου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις