Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης κατά Δικαστών: Εμείς τον τόπο θα τον ξεβρομίσουμε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης κατά Δικαστών: Εμείς τον τόπο θα τον ξεβρομίσουμε

Για προστασία της διαπλοκής και των συντεχνιακών συμφερόντων κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για την υποβολή δηλώσεων «πόθεν έσχες». «Το ΣτΕ συνεχίζει να βάζει θεσμικά εμπόδια στην κυβέρνηση και την πολιτική της, προφυλάσσοντας την παλιά διαπλοκή και ιδιοτελή συντεχνιακά μικρά και μεγαλο συμφέροντα. […]

Για προστασία της διαπλοκής και των συντεχνιακών συμφερόντων κατηγόρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για την υποβολή δηλώσεων «πόθεν έσχες».

«Το ΣτΕ συνεχίζει να βάζει θεσμικά εμπόδια στην κυβέρνηση και την πολιτική της, προφυλάσσοντας την παλιά διαπλοκή και ιδιοτελή συντεχνιακά μικρά και μεγαλο συμφέροντα. Εμείς δεν θα κουραστούμε. Τον τόπο θα τον ξεβρομίσουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί να νομοθετήσουμε» έγραψε ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σε δεύτερή του ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε: «Φαντάζεστε να είχε offshore εταιρεία η Μπέττυ, ή εγώ, ο Παππάς, ο Σπίρτζης θυρίδες σε τράπεζες, τι απόφαση θα έβγαζε το ΣτΕ για το πόθεν έσχες; Μετα τη σημερινή απόφαση νομίζω οτι τα αρχικά ΣτΕ σημαίνουν ξεκάθαρα πλέον Σωτηρία Της Ελίτ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις