Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πήρε άδεια για τις γιορτές, έσφαξε την κόρη του και αυτοκτόνησε
ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε άδεια για τις γιορτές, έσφαξε την κόρη του και αυτοκτόνησε

Λίγες ημέρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους ένα νέο ανάλογο περιστατικό προκάλεσε σοκ. Πατέρας στην Ξάνθη δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχει αυτοκτόνησε. Χθες νωρίς το πρωί, στη Σμίνθη του δήμου Μύκης στην ορεινή Ξάνθη μια 18χρονη βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της. Ο πατέρας της τήν είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Ο […]

Λίγες ημέρες μετά την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους ένα νέο ανάλογο περιστατικό προκάλεσε σοκ.

Πατέρας στην Ξάνθη δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχει αυτοκτόνησε.

Χθες νωρίς το πρωί, στη Σμίνθη του δήμου Μύκης στην ορεινή Ξάνθη μια 18χρονη βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού της. Ο πατέρας της τήν είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Ο 49χρονος πατέρας της επίσης νεκρός, έχοντας ο ίδιος θέσει τέλος στη ζωή του. Βρέθηκε κρεμασμένος σε κοντινή δασική έκταση.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί την πράξη του, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. Στο σημείωμα έγραφε επίσης ότι η κόρη του ανέβαινε σε μηχανάκι.

«Η κοπέλα ήταν μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού νεκρή γεμάτη αίματα. Είδα ότι  είχε κάποιες κακώσεις στο πρόσωπο και στον αυχένα. Αύριο θα γνωρίζω την αιτία θανάτου που θα γίνει και η νεκροψία», λέει στο protothema, ο ιατροδικαστής, Νίκος Κιφνίδης.

«Οι γείτονες άκουσαν καυγάδες το πρωί και μετά είδαν τον πατέρα να κατευθύνεται προς τα βουνά . Μετά τον βρήκαν κρεμασμένο σε ένα δέντρο, 300 μέτρα μακριά από το σπίτι . Η αστυνομία με ενημέρωσε ότι ο πατέρας είχε αφήσει κι ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε: «Κουράστηκα… Σκότωσα την κόρη μου γιατί είχε σχέση και εμένα αυτό δεν μου άρεσε», προσθέτει.

Μια λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε πάρει τριήμερη άδεια για τις γιορτές.

Ο 49χρονος είχε  5 κόρες ενώ η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και 5 – 6 χρόνια. Η 18χρονη ήταν η μικρότερη ανάμεσα στις πέντε κόρες της οικογένειας και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις