ΥΛΙΚΑ 1 γαλλική σαλάτα και 1 φλιτζάνι baby σπανάκι 1 φλιτζάνι κόκκινη λόλα ψιλοκομμένη 6 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα 60 γρ. blue cheese 1 φλιτζάνι σπόροι ροδιού 3 καρύδια θρυμματισμένα και 1 κουταλιά της σούπας ψίχα πασατέμπο Για το ντρέσινγκ 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο 1 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλιά της […]
ΥΛΙΚΑ
1 γαλλική σαλάτα και 1 φλιτζάνι baby σπανάκι
1 φλιτζάνι κόκκινη λόλα ψιλοκομμένη
6 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα
60 γρ. blue cheese
1 φλιτζάνι σπόροι ροδιού
3 καρύδια θρυμματισμένα και 1 κουταλιά της σούπας ψίχα πασατέμπο
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τη σαλάτα, τη λόλα και το σπανάκι και τα στεγνώνουμε καλά. Τα κόβουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, τους μισούς σπόρους ροδιού και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε καλά. Θρυμματίζουμε το τυρί σε κομμάτι και το ρίχνουμε στη σαλάτα. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τη σαλάτα. Σερβίρουμε σε σαλατιέρα και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ρόδι.