Υπάρχει μια μαρινάδα που μπορεί να κάνει το αρνί και το βοδινό πολύ μαλακό! Για να βοηθήσετε το σκληρό κρέας όπως το αρνί ή το βοδινό κρέας, μαρινάρετε το σε ξύδι, πηγμένο γάλα για τυρί, μουστάρδα ή πουρέ παπάγιας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκουπίστε τη μαρινάδα και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα. Εναλλακτικά Γέμισε με […]
Υπάρχει μια μαρινάδα που μπορεί να κάνει το αρνί και το βοδινό πολύ μαλακό!
Για να βοηθήσετε το σκληρό κρέας όπως το αρνί ή το βοδινό κρέας, μαρινάρετε το σε ξύδι, πηγμένο γάλα για τυρί, μουστάρδα ή πουρέ παπάγιας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκουπίστε τη μαρινάδα και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα.
Εναλλακτικά
Γέμισε με χυμό πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνε «ενέσεις» σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Άφησε τον χυμό «να δράσει» για μια περίπου ώρα, όπως θα έκανες και με το μαρινάρισμα, και μετά μπορείς να το ψήσεις.