Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της (pic)

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ο δράστης μαζί με τη συνεργό του, κατηγορούμενοι για  ληστεία σε βάρος 99χρονης σε περιοχή της Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα και μια 19χρονη υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν από  αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. Ο 24χρονος κατηγορείται  επί πλέον για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ο δράστης μαζί με τη συνεργό του, κατηγορούμενοι για  ληστεία σε βάρος 99χρονης σε περιοχή της Χαλκίδας.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα και μια 19χρονη υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν από  αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ο 24χρονος κατηγορείται  επί πλέον για διάπραξη κλοπής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Άρπαξε κοσμήματα από το σπίτι της υπερήλικης

Χθες, λίγο  μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα κοσμήματα.

Χρέη «τσιλιαδόρου» από τη 19χρονη

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία, όπως προέκυψε, τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο θύμα της ληστείας

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε  αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από την διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Και κλοπιμαία από εμπορικό κατάστημα

Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2017, από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις