Κάθετος ο ραβίνος: Θρασύδειλοι που ξέρουν να το παίζουν ήρωες οι Ρουβίκωνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθετος ο ραβίνος: Θρασύδειλοι που ξέρουν να το παίζουν ήρωες οι Ρουβίκωνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αμετακίνητος στις δηλώσεις του κατά του Ρουβίκωνα εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, ο οποίος έκανε λόγο για «θρασύδειλους που ξέρουν να το παίζουν ήρωες σε ανθρώπους στους οποίους μπορούν να πουλήσουν δύναμη». Σύμφωνα με τον ίδιο όσα έκανε ο Ρουβίκωνας ήταν «μια μικρή τρομοκρατική επίθεση» προσθέτοντας ότι η ομάδα «δεν κρύβει ότι θα ήθελε να πάει […]

02.01.2018 | 12:58

Αμετακίνητος στις δηλώσεις του κατά του Ρουβίκωνα εμφανίστηκε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ραβίνος Μορντεχάι Φριζής, ο οποίος έκανε λόγο για «θρασύδειλους που ξέρουν να το παίζουν ήρωες σε ανθρώπους στους οποίους μπορούν να πουλήσουν δύναμη».

Σύμφωνα με τον ίδιο όσα έκανε ο Ρουβίκωνας ήταν «μια μικρή τρομοκρατική επίθεση» προσθέτοντας ότι η ομάδα «δεν κρύβει ότι θα ήθελε να πάει τα πράγματα στα άκρα την ένοπλη σύρραξη».

Εξηγώντας την έντονη αντίδρασή του μετά την επίθεση της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία του Ισραήλ ο κ. Φριζής είπε ότι «εμείς ως πιστοί Εβραίοι είμαστε μετριοπαθείς με τους μετριοπαθείς και φανατικοί με τους φανατικούς».

«Θα έρθουμε με δύναμη και υπερηφάνεια να απαντήσουμε σε όσους μας προκαλούν» πρόσθεσε ο κ. Φριζής και κάλεσε τις αρχές «που ξέρουν ποιος είναι ο Ρουβίκωνας να αναλάβουν τώρα δράση».

«Όποιος έρχεται να ακουμπήσει τον εβραϊκό λαό ξέρει ποιοι είναι οι εχθροί του και ποιοι είναι οι φίλοι του» συμπλήρωσε.

Με ανακοίνωσή της πάντως η πρεσβείας του Ισραήλ αποδοκιμάζει τις «ακραίες θέσεις του και δηλώνει ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της πρεσβείας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.  Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας.   

https://soundcloud.com/info-info-969429733/20180102a-1

Exit mobile version