Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία ο Εμενίκε, μένει ο Οτζίτζα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία ο Εμενίκε, μένει ο Οτζίτζα

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν πως ο Εμενίκε, μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό, θα επιστρέψει και πάλι στην Τουρκία για λογαριασμό της Οσμάνλισπορ. Οι Τούρκοι, θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, ενώ του προτείνουν συμβόλαιο με απολαβές 350.000€ μέχρι το τέλος της σεζόν, με οπτιόν ανανέωσης για άλλα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν πως ο Εμενίκε, μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό, θα επιστρέψει και πάλι στην Τουρκία για λογαριασμό της Οσμάνλισπορ.

Οι Τούρκοι, θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, ενώ του προτείνουν συμβόλαιο με απολαβές 350.000€ μέχρι το τέλος της σεζόν, με οπτιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Ο Νιγηριανός αυτή τη στιγμή προπονείται με την Κ20 των «ερυθρόλευκων», ενώ σε 10 συμμετοχές και 510 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει πετύχει 4 τέρματα.

Ανατροπή στα δεδομένα, μένει ο Οτζίτζα

Όλα έδειχναν πως ο Οτζίτζα Οφόε θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο να εμφανίζονταν αποφασισμένες να τον κάνουν δικό τους.

Ο 29χρονος Βέλγος, που είναι σοκαρισμένος από τη ληστεία στο σπίτι του, είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και έτσι πείστηκε να παραμείνει στο λιμάνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις