Και ποιος δεν θέλει να «παραλάβει» από το τηγάνι τις πατάτες, τραγανές- τραγανές; Το ίδιο ισχύει και για τα καλαμαράκια, τα κολοκυθάκια και οτιδήποτε που μπαίνει στο τηγάνι. Υπάρχει τρόπος! Θέλετε τα τηγανητά σας να βγαίνουν πολύ τραγανά από το τηγάνι και να παραμένουν έτσι για περισσότερη ώρα; Δοκιμάστε κάτι εξαιρετικά απλό… Ρίξτε 2-3 σταγόνες λεμονιού στο […]
Και ποιος δεν θέλει να «παραλάβει» από το τηγάνι τις πατάτες, τραγανές- τραγανές;
Το ίδιο ισχύει και για τα καλαμαράκια, τα κολοκυθάκια και οτιδήποτε που μπαίνει στο τηγάνι.
Υπάρχει τρόπος!
Θέλετε τα τηγανητά σας να βγαίνουν πολύ τραγανά από το τηγάνι και να παραμένουν έτσι για περισσότερη ώρα;
Δοκιμάστε κάτι εξαιρετικά απλό…
Ρίξτε 2-3 σταγόνες λεμονιού στο λάδι μέσα στο τηγάνι όπου μαγειρεύετε!