Oι καυτερές πιπεριές είναι πολύ υγιεινές και τις χρησιμοποιούμε σε πολλά φαγητά. Θεωρούνταν ανέκαθεν χρήσιμες για τις διάφορες ασθένειες του γαστρεντερικού τμήματος, συμπεριλαμβανομένων των στομαχόπονων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Αν σας αρέσει το άρωμα και το χρώμα των καυτερών πιπεριών, αλλά όχι και η γεύση τους, μπορείτε να μειώσετε […]
Oι καυτερές πιπεριές είναι πολύ υγιεινές και τις χρησιμοποιούμε σε πολλά φαγητά.
Θεωρούνταν ανέκαθεν χρήσιμες για τις διάφορες ασθένειες του γαστρεντερικού τμήματος, συμπεριλαμβανομένων των στομαχόπονων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.
Αν σας αρέσει το άρωμα και το χρώμα των καυτερών πιπεριών, αλλά όχι και η γεύση τους, μπορείτε να μειώσετε κατά πολύ ή και εντελώς το κάψιμό τους.
Ο τρόπος;
Απλά θα τις αφήσετε για περίπου 20 λεπτά σε νερό με αρκετή σόδα.
Μετά θα τις ξεπλύνετε καλά και θα δείτε τη διαφορά.