Ρίξατε πολύ αλάτι στη σούπα ή το βραστό σας κατά το μαγείρεμα; Σε όλους συμβαίνει και πολύ συχνά μάλιστα. Αυτό, θα σκεφτείς αμέσως, σου κατέστρεψε το φαγητό. Αλλά και γι΄αυτό, οι γιαγιάδες είχαν βρει τη λύση. Κόψτε μικρά μπαστουνάκια μήλου ή ωμής πατάτας και ρίξτε τα στην κατσαρόλα. Αφήστε το φαγητό να βράσει για άλλα […]
![](https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2018/01/Woman-cooking-pasta-sauce-640x360.jpg)
Ρίξατε πολύ αλάτι στη σούπα ή το βραστό σας κατά το μαγείρεμα;
Σε όλους συμβαίνει και πολύ συχνά μάλιστα. Αυτό, θα σκεφτείς αμέσως, σου κατέστρεψε το φαγητό.
Αλλά και γι΄αυτό, οι γιαγιάδες είχαν βρει τη λύση.
Κόψτε μικρά μπαστουνάκια μήλου ή ωμής πατάτας και ρίξτε τα στην κατσαρόλα.
Αφήστε το φαγητό να βράσει για άλλα 10 λεπτά και αφαιρέστε τα.
Τα μπαστουνάκια θα έχουν απορροφήσει πολύ από το περίσσιο αλάτι.
![AlphaFreePress](https://www.alphafreepress.gr/wp-content/themes/whsk_alpha_new/common/imgs/logo-min.png)