Ρίξατε πολύ αλάτι στη σούπα ή το βραστό σας κατά το μαγείρεμα; Σε όλους συμβαίνει και πολύ συχνά μάλιστα. Αυτό, θα σκεφτείς αμέσως, σου κατέστρεψε το φαγητό. Αλλά και γι΄αυτό, οι γιαγιάδες είχαν βρει τη λύση. Κόψτε μικρά μπαστουνάκια μήλου ή ωμής πατάτας και ρίξτε τα στην κατσαρόλα. Αφήστε το φαγητό να βράσει για άλλα […]

Ρίξατε πολύ αλάτι στη σούπα ή το βραστό σας κατά το μαγείρεμα;
Σε όλους συμβαίνει και πολύ συχνά μάλιστα. Αυτό, θα σκεφτείς αμέσως, σου κατέστρεψε το φαγητό.
Αλλά και γι΄αυτό, οι γιαγιάδες είχαν βρει τη λύση.
Κόψτε μικρά μπαστουνάκια μήλου ή ωμής πατάτας και ρίξτε τα στην κατσαρόλα.
Αφήστε το φαγητό να βράσει για άλλα 10 λεπτά και αφαιρέστε τα.
Τα μπαστουνάκια θα έχουν απορροφήσει πολύ από το περίσσιο αλάτι.
