Η αλήθεια είναι πως το τυρί του τοστ από τη στιγμή που θα ανοιχτεί η συσκευασία του δεν διατηρείται για πάνω από δύο εβδομάδες στο ψυγείο. Αρχίζει και σκληραίνει ενώ και τα πρώτα σημάδια μούχλας κάνουν την εμφάνισή τους.
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρείτε το τυρί σας για πολύ περισσότερο.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πλαστικό σακουλάκι και 1-2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη.
Βάλτε το τυρί μέσα στο πλαστικό σακουλάκι. Προσθέστε τη ζάχαρη μέσα σε αυτό και κλείστε καλά το σακουλάκι με ένα λαστιχάκι. Μετά από αρκετό καιρό θα διαπιστώσετε πως το τυρί σας τρώγεται ακόμα και είναι φρέσκο όπως την πρώτη μέρα.