Μανόλο Χιμένεθ: «Παραμένει δύσκολη η πρόκριση»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μανόλο Χιμένεθ: «Παραμένει δύσκολη η πρόκριση»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δεν έδειξε προβληματισμένος από την επιθετική εικόνα της ομάδας του ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρεί ότι με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, η «Ένωση» δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Οι δηλώσεις του Ισπανού μετά τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και το 0-0 στο Φάληρο: […]

25.01.2018 | 09:24

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δεν έδειξε προβληματισμένος από την επιθετική εικόνα της ομάδας του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρεί ότι με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, η «Ένωση» δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε ευκαιρίες να σκοράρει.

Οι δηλώσεις του Ισπανού μετά τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό και το 0-0 στο Φάληρο:

«Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε αλλά υπήρχε και ο αντίπαλος! Αν αφαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν πλησίασε και πολύ την περιοχή μας.

Η πρόκριση ήταν πολύ δύσκολη και παραμένει δύσκολη. Απομένουν 90 λεπτά, το αποτέλεσμα είναι 0-0 ανάμεσα σε δύο ομάδες που όπως είχα πει και πριν από το ματς, θα μπορούσαν να είναι στον τελικό.

Υπάρχουν αρνητικά σημεία στην εμφάνισή μας, όπως τα πρώτα δέκα λεπτά, όπου ο Μπάρκας αντέδρασε πολύ καλά σε δύο περιπτώσεις. Μετά εμείς πιέσαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν καλύτερα να φύγουμε από εδώ με ισοπαλία με γκολ».

Exit mobile version