Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε ο Ατρόμητος Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε ο Ατρόμητος Περιστερίου

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τη φανέλα του Ατρόμητου θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα. Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, με την ομάδα του Περιστερίου, από την οποία αποκτήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού από την αυστριακή Λασκ Λιντς. Επίσης, έχει αγωνιστεί με την […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τη φανέλα του Ατρόμητου θα φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα.

Ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, με την ομάδα του Περιστερίου, από την οποία αποκτήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού από την αυστριακή Λασκ Λιντς.

Επίσης, έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Αούστρια Λουστενάου, αλλά και με τη δεύτερη.

Συνολικά σε 97 εμφανίσεις στη καριέρα του και 7.163 αγωνιστικά λεπτά, έχει σημειώσει 25 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστς.

 

«Έμαθα τα καλύτερα για τον Ατρόμητο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Φελίπε.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, ο Βραζιλιάνος τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και νιώθω πανέτοιμος για να ανταποκριθώ στη νέα μου πρόκληση. Πριν έρθω στην Ελλάδα έμαθα τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και το διαπίστωσα πλέον και από κοντά. Είναι ένα σωματείο που έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και λειτουργεί υποδειγματικά.

Ένας επιπλέον λόγος που με κάνει χαρούμενο είναι γιατί θα συνεργαστώ με τον κ. Κάναντι τον οποίο γνωρίζω από την Αυστρία και θα με βοηθήσει σημαντικά. Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου και να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω.

Έχω μάθει να δίνω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μου και αυτό θα κάνω στον Ατρόμητο με την προσδοκία ότι θα πετύχω πολλά γκολ και πολλές ασίστ για να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις