Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ομιλία του Πάμπλο Αϊμάρ στα αποδυτήρια! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ομιλία του Πάμπλο Αϊμάρ στα αποδυτήρια! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Πάμπλο Αϊμάρ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα πολλών ετών. Ο 38χρονος, πλέον, Αργεντινός, μας χάρισε μια ακόμα μοναδική στιγμή, όταν μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο, πριν το τελευταίο επίσημο ματς της καριέρας του. Στην ομιλία αυτή, παραδέχθηκε ότι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Πάμπλο Αϊμάρ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα πολλών ετών.

Ο 38χρονος, πλέον, Αργεντινός, μας χάρισε μια ακόμα μοναδική στιγμή, όταν μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο, πριν το τελευταίο επίσημο ματς της καριέρας του.

Στην ομιλία αυτή, παραδέχθηκε ότι ζηλεύει αυτούς που θα σηκωθούν το πρωί της επόμενης ημέρας για να πάνε στην προπόνηση, ενώ τόνισε πως το να βγεις μπροστά σε 10.000 κόσμο για να παίξεις ποδόσφαιρο, είναι μια απόλαυση που δεν τη βρίσκεις ούτε στα ναρκωτικά, ούτε στη νύχτα, ούτε στις γυναίκες.

Ο Αϊμάρ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στη Βαλένθια, τη Μπενφίκα και τη Ρεάλ Σαραγόσα, έχοντας παίξει 438 φορές, έχει πετύχει 54 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 64 ασίστς σε 29.146 αγωνιστικά λεπτά.

«Θα σας πω ένα πράγμα: Αυτοί οι 9.000 – 10.000 που είναι εδώ σήμερα, θέλουν να γίνουν ένας από εσάς. Εγώ ο ίδιος, θέλω να γίνω ένας από εσάς αύριο. Θα σηκωθούν αύριο πρωί για να προπονηθούν και τους ζηλεύω με κακία. Η αίσθηση που θα νιώσουμε τώρα που θα βγούμε σε γεμάτο γήπεδο δεν υπάρχει αλλού. Δεν υπάρχει. Ψάξτε τη, όπου θέλετε. Δεν είναι στα ναρκωτικά, δεν είναι στη νύχτα, δεν είναι στις γυναίκες, δεν είναι πουθενά. Δεν υπάρχει κάτι ίσο με το να βγαίνεις στο γήπεδο. Δεν υπάρχει. Απολαύστε το. Και κάντε με κι εμένα να το απολαύσω», ανέφερε ο 38χρονος Αργεντινός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις