«Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μία από τις «σαπουνόπερες» αυτής της χειμερινής  μεταγραφικής αγοράς, είναι πιθανό να τερματιστεί μέσα τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με το «Sky Sports News», η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ έχουν καταλήξει σε κατ ‘αρχήν συμφωνία  για τη μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ. Η αγγλική ομάδα θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της […]

29.01.2018 | 10:22

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μία από τις «σαπουνόπερες» αυτής της χειμερινής  μεταγραφικής αγοράς, είναι πιθανό να τερματιστεί μέσα τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το «Sky Sports News», η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ έχουν καταλήξει σε κατ ‘αρχήν συμφωνία  για τη μετακίνηση του Ομπαμεγιάνγκ.

Η αγγλική ομάδα θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της 65.000.000€, προκειμένου να ντύσει με τη φανέλα της τον επιθετικό από την Γκαμπόν και να ενισχύσει την επίθεσή της, μετά την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αφρικανός επιθετικός, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Αρσέν Βενγκέρ, μετά εκείνη του Μχιταριάν, που έγινε στο πλαίσιο της μετακίνησης του Χιλιανού επιθετικού στο Ολντ Τράφονρτ.

Exit mobile version