Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των βομβιστών των ΑΤΜ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των βομβιστών των ΑΤΜ

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση συμμορίας που ανατινάζει το ένα μετά το άλλο ΑΤΜ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και οικονομική ζημία στις τράπεζες. Έλληνες και Μολδαβοί οι εμπλεκόμενοι Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται Έλληνες και Μολδαβοί, οι οποίοι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση συμμορίας που ανατινάζει το ένα μετά το άλλο ΑΤΜ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και οικονομική ζημία στις τράπεζες.

Έλληνες και Μολδαβοί οι εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται Έλληνες και Μολδαβοί, οι οποίοι φέρονται να συνεργάζονταν μεταξύ τους για την ανατίναξη των ΑΤΜ.

Έλληνες σχεδίαζαν τις επιθέσεις

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Έλληνες σχεδίαζαν τις επιθέσεις εντοπίζοντας τα ΑΤΜ, κατέγραφαν τα δρομολόγια διαφυγής  και ακολουθούσε η

Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να πιστοποιήσουν 15 εκρήξεις ΑΤΜ στην Αττική.

Νέα ανατίναξη ΑΤΜ στου Παπάγου

Και ενώ περισσότερα στοιχεία για τη δράση τουλάχιστον της μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στις ανατινάξεις Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών, το τελευταίο χτύπημα καταγράφηκε στις 4 το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή του Παπάγου.

Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και διέφυγαν

Οι δράστες ανατίναξαν, με παροχέτευση αερίου, μηχάνημα ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από ασφαλιστικό γραφείο, στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Αναστάσεως και αφού άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα τράπηκαν σε φυγή.

Από την έκρηξη, εκτός από το ΑΤΜ, υπέστη ζημιές και η πρόσοψη του ασφαλιστικού γραφείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις