“Περιμένουμε πάνω από 1,5 εκατομμύριο κόσμο στο συλλαλητήριο”

ΕΛΛΑΔΑ

“Περιμένουμε πάνω από 1,5 εκατομμύριο κόσμο στο συλλαλητήριο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στην εκτίμηση ότι στο συλλαλητήριο των Αθηνών θα προσέλθουν πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο, προχώρησε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Μιχάλης Πατσίκας. «Είναι πλέον σίγουρο ότι θα είναι πάνω από 1, 5 εκατομμύριο», ανέφερε ο κ. Πατσίκας μιλώντρας στον ρ/σ Σκάι. Από την πλευρά του ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, που θα είναι εκ […]

04.02.2018 | 10:52

Στην εκτίμηση ότι στο συλλαλητήριο των Αθηνών θα προσέλθουν πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμο, προχώρησε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Μιχάλης Πατσίκας.

«Είναι πλέον σίγουρο ότι θα είναι πάνω από 1, 5 εκατομμύριο», ανέφερε ο κ. Πατσίκας μιλώντρας στον ρ/σ Σκάι.

Από την πλευρά του ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, που θα είναι εκ των ομιλητών στην εκδήλωση, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι ανέφερε:

«Ο λαός που κατεβαίνει στο δρόμο και που κατέβηκε στην Θεσσαλονίκη, το μόνο που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι εθνικιστές ή φασίστες και βέβαια δεν μπορούμε να το πούμε για τον κεντρικό ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, που η Ευρώπη δεν το βλέπει.Αλλά εμείς το βλέπουμε γιατί αυτό που γίνεται θα πρέπει να το πληρώσουμε εμείς με ένα κομμάτι της ιστορικής μας ταυτότητας»

 

Exit mobile version