Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

23

Δεκεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάλος με την κίνηση του Τομ Μπράντι- Φιλά τον γιο του στον στόμα (vid)
LIFESTYLE

Σάλος με την κίνηση του Τομ Μπράντι- Φιλά τον γιο του στον στόμα (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο σχετικά με τον διάσημο παίκτη των Patriots, Τομ Μπράντι, που φιλά στο στόμα τον 11χρονο γιο του. Κατά τη διάρκεια ενός μίνι ντοκιμαντέρ που ανέβασε στο Facebook, με το όνομα « Tom vs. Time», υπάρχει μια σκηνή όπου την ώρα που κάνει μασάζ ο Μπράντι διακόπτεται από τον γιο του […]

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο σχετικά με τον διάσημο παίκτη των Patriots, Τομ Μπράντι, που φιλά στο στόμα τον 11χρονο γιο του.

Κατά τη διάρκεια ενός μίνι ντοκιμαντέρ που ανέβασε στο Facebook, με το όνομα « Tom vs. Time», υπάρχει μια σκηνή όπου την ώρα που κάνει μασάζ ο Μπράντι διακόπτεται από τον γιο του Τζακ. Σηκώνοντας το κεφάλι του, ο Τζακ ρωτά τον πατέρα του αν μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι και ο Τομ του απαντά: «Κι εγώ τι θα πάρω;» και τότε ο γιος του, του δίνει ένα πεταχτό φιλί στα χείλη.

Αλλά την ώρα που ο Τζακ ετοιμάζεται να φύγει, ο Τομ του λέει: «Αυτό ήταν πολύ πεταχτό» και τότε ο γιος του γυρίζει και του δίνει ένα μεγαλύτερο φιλί, ενώ ο μασέρ του λέει «Ξέρεις Τζακ, όλα έχουν ένα κόστος, φίλε».

Η πράξη αυτή του διάσημου παίκτη και συζύγου της Ζιζέλ, φέρνει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που διχάζει τους ειδικούς και όχι μόνο.

Το 2010 η εκπαιδευτική ψυχολόγος Δρ. Σαρλότ Ρέζνικ ξεκίνησε την διαμάχη γύρω από αυτό το θέμα.

«Αν αρχίσετε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη, πότε σταματάτε; Είναι πολύ μεγάλο θέμα» είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. «Όταν ένα παιδί φτάνει στην ηλικία των 4,5 ή 6 και έρχεται η σεξουαλική συνειδητοποίηση , το φιλί στα χείλη μπορεί να τα διεγείρει. Ακόμη κι αν αυτό δε συμβεί σε ένα παιδί, προκαλεί σύγχυση. Αν η μαμά φιλά τον μπαμπά στο στόμα και το αντίστροφο, τι σημαίνει όταν εγώ, εάν μικρό αγόρι ή κορίτσι, φιλήσω τον γονιό μου στο στόμα;».

Τα σχόλια ήταν τόσο έντονα που το θέμα επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και γίνεται viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας απαντήσεις κι από άλλους εμεπιρογνώμονες που ασχολούνται με θέματα παιδικής ηλικίας.

Το 2015, η Δρ. Φιόνα Μάρτιν από το κέντρο Ψυχολογίας Παιδιών του Σίδνεϊ, δήλωσε πως οι γονείς θα μπορούσαν να συγχέονται άδικα με τις συμβουλές αυτές και πρόσθετε πως ότι προωθεί την «συναισθηματική σύνδεση» είναι καλό. Η πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων συμφωνεί με την Δρ. Μάρτιν.

Το ίδιο έχει κάνει και με τον πατέρα του: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις