Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για τη δίκη των προσφυγών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για τη δίκη των προσφυγών

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει αναβολή για την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν κατατεθεί από 5 πρώην ποδοσφαιριστές του. Την Τρίτη (6/2) οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο δικαστήριο για τις προσφυγές των Τελάντερ, Ταυλαρίδη. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου κατάφεραν να πάρουν αναβολή για δύο εβδομάδες, αφού κατέθεσαν πρώτα σχεδόν τα μισά […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει αναβολή για την εκδίκαση των προσφυγών που έχουν κατατεθεί από 5 πρώην ποδοσφαιριστές του.

Την Τρίτη (6/2) οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο δικαστήριο για τις προσφυγές των Τελάντερ, Ταυλαρίδη.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου κατάφεραν να πάρουν αναβολή για δύο εβδομάδες, αφού κατέθεσαν πρώτα σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε 5 δόσεις.

Όσον αφορά στις υποθέσεις των Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν, η συνεδρίαση (Τετάρτη, 7/2)  κράτησε μόνο λίγη ώρα καθώς έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Και οι τρεις πρώην «πράσινοι» δέχθηκαν να λάβουν ένα μέρος των χρημάτων και τα υπόλοιπα να τα πάρουν ύστερα από διακανονισμό που θα προκύψει μέσω συζητήσεων.

Οι δύο πλευρές, θα βρεθούν και πάλι στο δικαστήριο στις 21 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου (ο ίδιος δικηγόρος με τον Ταυλαρίδη) κατέθεσε πρόσθετο αίτημα αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό αν δεν τηρήσει τον διακανονισμό που έχει εκδώσει η ΕΠΟ με σχετική της απόφαση και την αποπληρωμή της οφειλής σε δέκα δόσεις.

Μια αποπληρωμή η οποία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καθώς υπήρχε λάθος στην καθαρογράφηση της υπόθεσης και το οποίο διορθώθηκε στην διάρκεια της εκδίκασης της Τετάρτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις