Συμβαίνει πολύ συχνά, ειδικά στα πιο απαλά κραγιόν, να σπάνε. Μαζί με αυτά και τα νεύρα μας. Την επόμενη φορά όμως που θα δεις το αγαπημένο σου κραγιόν να ραγίζει επικίνδυνα, δες τι θα κάνεις για να επανέλθει. Λιώσε την άκρη με τον αναπτήρα ή ένα σπίρτο και φρόντισε να έχεις εύκαιρη μια χαρτοπετσέτα για […]
Συμβαίνει πολύ συχνά, ειδικά στα πιο απαλά κραγιόν, να σπάνε. Μαζί με αυτά και τα νεύρα μας.
Την επόμενη φορά όμως που θα δεις το αγαπημένο σου κραγιόν να ραγίζει επικίνδυνα, δες τι θα κάνεις για να επανέλθει.
Λιώσε την άκρη με τον αναπτήρα ή ένα σπίρτο και φρόντισε να έχεις εύκαιρη μια χαρτοπετσέτα για να σκουπίσεις ότι φεύγει στο πλάι.
Τοποθέτησε το κομμάτι απαλά και προσεκτικά στην θέση σου. Αυτή τη στιγμή που το κραγιόν είναι ζεστό είναι πολύ εύκολο να το λιώσεις με τα χέρια.
Τώρα το κραγιόν σου πρέπει να κρυώσει για να ενωθεί και πάλι. Βάλε το λοιπόν στο ψυγείο σου και άφησέ το εκεί για μερικές ώρες.