Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μετά το τεράστιο «διπλό» στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, ο ένας εκ των δύο προέδρων του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την περίοδο κατά την οποία ασκήθηκε έντονη κριτική στους «ερυθρόλευκους» για τα αρνητικά αποτελέσματα και για τα όσα έγιναν στο ματς με τη «βασίλισσα». «Είναι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μετά το τεράστιο «διπλό» στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, ο ένας εκ των δύο προέδρων του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την περίοδο κατά την οποία ασκήθηκε έντονη κριτική στους «ερυθρόλευκους» για τα αρνητικά αποτελέσματα και για τα όσα έγιναν στο ματς με τη «βασίλισσα».

«Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μετά από όσα έγιναν. Όλοι κατάλαβαν τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε πολύ δυνατά για την συνέχεια», ήταν η αρχική τοποθέτησή του, πριν συνεχίσει αναφερόμενος στην περίοδο που ασκήθηκε έντονη κριτική στους «ερυθρόλευκους»:

«Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος. Υπήρχε αμφισβήτηση για όλους από πάνω μέχρι κάτω. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και με ηρεμία, σε πρώτη φάση. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Αναλύσαμε τι είχε γίνει. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση με την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια, λίγο έντονη. Όταν πάμε καλύτερα, θα μάθετε τι έγινε εκεί μέσα (στα αποδυτήρια). Ήταν λίγο δυνατή η συζήτηση».

Όταν ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, απάντησε πως «στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα. Η αισιοδοξία δεν έφυγε ποτέ. Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook. Δεν αποφασίζουμε βάσει των σχολίων που γίνονται στα Social Media. Είμαστε η καλύτερη ομάδα την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη.

Φαίνεται ότι και φέτος θα πάμε καλά. Για να έχουμε φτάσει εκεί, με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν στην Ελλάδα, κάτι δείχνει. Η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουνε αμύθητα μπάτζετ. Παλεύουμε με μεγαθήρια. Το να έχουν όλοι άποψη για τους παίκτες και να συζητάμε για το τι χρειάζεται και τι όχι, τι να πω. Ας απολαύσουμε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον αντίστοιχη ομάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις