Μια πανεύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα ψωμάκια σε ελάχιστα λεπτά!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
165 ml. (μισό κουτί μπύρα)
αλάτι
Παρασκευή:
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αναμιγνύετε. Στη συνέχεια ζυμώνετε καλά το μείγμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Mπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα ότι θέλετε (σκόρδο, ελιές, τυρί, ρίγανη, θυμάρι κ.λ.π.).
Βάζετε το μείγμα σε φορμάκια, αφού έχετε αλείψει με λίγο λάδι και ψήνετε για 30″ στο φούρνο στους 180 βαθμούς.