Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χτύπησαν την κόρη της για 50 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν την κόρη της για 50 ευρώ

Έξι αδίστακτοι άντρες ξυλοκόπησαν δυο γυναίκες, το σπίτι των οποίων  βρίσκεται στην κοινότητα Γκοριτσά της Λακωνίας, εκεί εισέβαλαν από την πόρτα που είχε μείνει ανασφάλιστη για να τις ληστέψουν. Οι  δράστες δεν πίστευαν ότι τα θύματα τους δεν είχαν χρήματα και δεν βασάνισαν την 59χρονη κόρη χτυπώντας την και απειλώντας να την σκοτώσουν με ένα […]

Έξι αδίστακτοι άντρες ξυλοκόπησαν δυο γυναίκες, το σπίτι των οποίων  βρίσκεται στην κοινότητα Γκοριτσά της Λακωνίας, εκεί εισέβαλαν από την πόρτα που είχε μείνει ανασφάλιστη για να τις ληστέψουν.

Οι  δράστες δεν πίστευαν ότι τα θύματα τους δεν είχαν χρήματα και δεν βασάνισαν την 59χρονη κόρη χτυπώντας την και απειλώντας να την σκοτώσουν με ένα κατσαβίδι, για να υποχρεώσουν την 91χρονη μητέρα της να πει πού έκρυβε τις οικονομίες της!

Στο σπίτι , ωστόσο δεν υπήρχαν περισσότερα από 50 ευρώ, τα οποία αναγκάστηκε να δώσει η 91χρονη στους δράστες. Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας ανέλαβε η Ασφάλεια Σπάρτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις