Τα πυρέξ είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυρά, αλλά δεν παύει να είναι και πονοκέφαλος λόγω της δυσκολίας να καθαριστούν. Δείτε τον τρόπο για να μην αγχωθείτε την επόμενη φορά που θα πρέπει να τα πλύνετε: Ξεκινήστε βάζοντας μαγειρική σόδα και απορρυπαντικό πιάτων σε όλη την προβληματική επιφάνεια που έχει τα γνωστά μαύρα στίγματα. Προσθέστε ζεστό νερό […]
Τα πυρέξ είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυρά, αλλά δεν παύει να είναι και πονοκέφαλος λόγω της δυσκολίας να καθαριστούν.
Δείτε τον τρόπο για να μην αγχωθείτε την επόμενη φορά που θα πρέπει να τα πλύνετε:
Ξεκινήστε βάζοντας μαγειρική σόδα και απορρυπαντικό πιάτων σε όλη την προβληματική επιφάνεια που έχει τα γνωστά μαύρα στίγματα.
Προσθέστε ζεστό νερό και αφήστε το πυρέξ να μουλιάσει για 15 λεπτά. Στη συνέχεια πάρτε ένα τραχύ σφουγγάρι και ξεκινήστε το τρίψιμο
Στα σημεία που τα στίγματα επιμένουν ρίξτε επιπλέον μαγειρική σόδα. Ξεπλύντε με ζεστό νερό και το πυρέξ θα είναι σαν να το αγοράσατε μόλις.
Μην δοκιμάσετε να καθαρίσετε το πυρέξ σας με λευκό ξύδι.