“Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου για όσα αισχρά ζει επειδή είναι… σύζυγός μου”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου για όσα αισχρά ζει επειδή είναι… σύζυγός μου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πρώτος από τους εμπλεκόμενους πολιτικούς στην δικογραφία τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Στην αρχή ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος είπε πως «αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να παραστεί σήμερα, ή ακόμη και να παραιτηθεί από το αξίωμά του. «Δίστασα, ωστόσο, μόνο προς στιγμήν», πρόσθεσε. Ο Γιάννης Στουρνάρας είπε πως πουθενά δεν γράφεται στο […]

21.02.2018 | 15:43

Πρώτος από τους εμπλεκόμενους πολιτικούς στην δικογραφία τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Στην αρχή ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος είπε πως «αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να παραστεί σήμερα, ή ακόμη και να παραιτηθεί από το αξίωμά του. «Δίστασα, ωστόσο, μόνο προς στιγμήν», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Στουρνάρας είπε πως πουθενά δεν γράφεται στο κατηγορητήριο οι αξιόποινες πράξεις εναντίον του, ενώ τόνισε πως «είναι αγνώστων στοιχείων οι μάρτυρες που κατέθεσαν ότι δωροδοκήθηκα με 1 εκατ ευρώ, που μου έφερε ο Φρουζής με τσάντα -Εντελώς ψευδείς οι μαρτυρίες, ουδέποτε υπέγραψα τέτοιες αποφάσεις που μου καταμαρτυρούνται».

Ο κ. Στουρνάρας αναφέρθηκε και στις καταγγελίες των ανώνυμων μαρτύρων επισημαίνοντας ότι δεν έχουν να προσφέρουν κανένα στοιχείο παρά μόνο εκτιμήσεις.

Ουδέποτε η Mindwork έλαβε μεγαλύτερες αμοιβές, υπάρχουν συμβάσεις, διαγωνισμοί, πληρωμές μέσω τραπεζών, τόνισε και υπογράμμισε ότι η Novartis είναι μία από τους 100 πελάτες της εταιρίας της συζύγου του και η συμμετοχή της στα οικονομικά ήταν της τάξης του 3%.

Για κάθε συνέδριο η μέση δαπάνη ήταν 9000 ευρώ, ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, ποσό που περιλαμβάνει το κόστος των ξενοδοχείων, του φαγητού κοκ. Από το σύνολο των συνεδρίων (συνολική δαπάνη 35 εκ. ευρώ όλων των εταιρειών, 2,5 από τη Novartis) η Mindwork έχει λάβει συνολικά 155 χιλιάδες από τη Novartis.

Ζητώ συγνώμη από τη σύζυγό για τα όσα αισχρά ζει επειδή είναι σύζυγός μου, είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδας είπε πως «οι μάρτυρες αναμασούν αυτά που γράφει τακτικά γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα».

«Οι ψευδολόγοι μάρτυρες να βγάλουν την κουκούλα της ανωνυμίας», κατέληξε.

 

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Κιάρα Φεράνι δεν σταματά να ποστάρει από την Πάρο 21.02.2018 | 15:43
ΝΔ για Κασσελάκη: Το να περιλαμβάνει στο λαϊκίστικο αφήγημά του την αμυντική θωράκιση της χώρας τον καθιστά επικίνδυνο 21.02.2018 | 15:43
Κικίλιας: Τι παραλάβαμε, τι φτιάξαμε στην Πολιτική Προστασία -«Μαύρη προπαγάνδα» Κασσελάκη κατά της Πυροσβεστικής 21.02.2018 | 15:43
Ρωμανός κατά Κασσελάκη: Fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, fake ενσυναίσθηση, όλα για τα likes 21.02.2018 | 15:43
Μητσοτάκης: Η πολιτεία θα κινηθεί τάχιστα για να αποζημιώσει τους πυρόπληκτους, η τοξικότητα δεν κάνει καλό στον τόπο 21.02.2018 | 15:43
Κίνα: Η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο που καθιστά ευκολότερο τον γάμο και δυσκολότερο το διαζύγιο 21.02.2018 | 15:43
Γιατί ο Δεκαπενταύγουστος ονομάζεται «Πάσχα του Καλοκαιριού» - Οι πρώτες μαρτυρίες για τον εορτασμό 21.02.2018 | 15:43
Με λαμπρότητα και ευλάβεια ο εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο 21.02.2018 | 15:43
Exit mobile version