Η Αθηναϊς Νέγκα: « Δεν ζήτησα τίποτα από το ΣΚΑΪ»

LIFESTYLE

Η Αθηναϊς Νέγκα: « Δεν ζήτησα τίποτα από το ΣΚΑΪ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά»για το εξώδικο και τη διαμάχη με το ΣΚΑΪ. Αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα είπε ότι «Το εξώδικο ήρθε πριν το τριήμερο. Και εγώ για να καταλάβω αυτή την εξέλιξη που μου φαίνεται λίγο ακαταλαβίστικη, το να το δημοσιοποιήσω ίσως με βοηθήσει και μένα να καταλάβω πως κάτι που […]

22.02.2018 | 09:15

Η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά»για το εξώδικο και τη διαμάχη με το ΣΚΑΪ.

Αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα είπε ότι «Το εξώδικο ήρθε πριν το τριήμερο. Και εγώ για να καταλάβω αυτή την εξέλιξη που μου φαίνεται λίγο ακαταλαβίστικη, το να το δημοσιοποιήσω ίσως με βοηθήσει και μένα να καταλάβω πως κάτι που θεωρώ πολύ περίεργο, πως το καταλαβαίνει ο κόσμος».

Σε ερώτηση εάν επικοινώνησε με την κα. Κουτσαυτάκη είπε:

«Τι να την καλέσω να την ρωτήσω; Όσες φορές είχα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας να μιλήσω με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, δεν είχα βρει ούτε πόρτες ανοικτές, ούτε τηλέφωνα ανοικτά. Νομίζω ότι δούλεψα με ιδιαίτερη συνέπεια και δεν ζήτησα και πολλά πράγματα. Δηλαδή, δεν ζήτησα τίποτα. Ούτε πάρκινγκ δεν ζήτησα, ενώ ήμουν λεχώνα και έγκυος. Δεν ζήτησα κάτι ιδιαίτερο από τον ΣΚΑΙ. Δεν ζήτησα καν να έχω ιδιαίτερη μεταχείριση».

Όσο για την  συμπαράσταση της  Ελεονώρας Μελέτη σε αυτήν την  ιστορία δήλωσε πως δεν θα ξεκινήσει κάποιου είδους αδερφότητα ή συνδικάτο.

Exit mobile version