Θέλετε να καταπλήξετε τους καλεσμένους με τη μαγειρική σας;
Σίγουρα ναι, οπότε αυτό το περίεργο μικρό κολπάκι θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας.
Το τιπάκι, αφορά στο κρέας.
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και το κρέας σας να έχει τη γεύση του καπνιστού χωρίς κόπο, τότε ακολουθείστε την παρακάτω συμβουλή!
Προσθέστε στο ζουμάκι του κρέατος ένα κουταλάκι, στιγμιαίου καφέ.
Η γεύση του κρέατος, θα είναι σαν να καπνίστηκε, χωρίς να… έχει καπνιστεί. Τέλειο;
Αυτό, ισχύει για όλα τα κρέατα και τα πουλερικά.