Δεν ξέρεις τι να φας για πρωινό και στο ψυγείο έχεις μόνο αυγά. Ε λοιπόν, θα φτιάξεις μια ομελέτα στα γρήγορα. Η γεύση όμως δεν πρέπει να λείπει από κανένα πιάτο, όσο εύκολο και γρήγορο και αν είναι. Εκτός από τα φρέσκα υλικά της, με το μυστικό αυτό θα έχεις πιο αφράτη και νόστιμη ομελέτα. […]
Δεν ξέρεις τι να φας για πρωινό και στο ψυγείο έχεις μόνο αυγά.
Ε λοιπόν, θα φτιάξεις μια ομελέτα στα γρήγορα. Η γεύση όμως δεν πρέπει να λείπει από κανένα πιάτο, όσο εύκολο και γρήγορο και αν είναι.
Εκτός από τα φρέσκα υλικά της, με το μυστικό αυτό θα έχεις πιο αφράτη και νόστιμη ομελέτα.
Χτύπησε τα αυγά μαζί με το μια πρέζα κορνφλάουρ και μια πρέζα ζάχαρη.
Είναι τα συστατικά που θα κάνουν τα αυγά να φουσκώσουν, έτσι η ομελέτα σου θα γίνει τέλεια!
Μια εναλλακτική, που έχουμε γράψει ξανά, είναι να ρίξεις λίγο ανθρακούχο νερό, αλλά το παραπάνω κόλπο είναι μακράν καλύτερο.
Καλή όρεξη!