Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Βάσω Καζαντζίδη για τον σύζυγό της- Γιατί δεν έγινε πατέρας ο “μεγάλος” τραγουδιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Η Βάσω Καζαντζίδη για τον σύζυγό της- Γιατί δεν έγινε πατέρας ο “μεγάλος” τραγουδιστής

Σε μια σπάνια, εκ βαθέων, συνέντευξη προχώρησε η Βάσω Καζαντζίδη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έγινε ποτέ πατέρας ο μεγάλος τραγουδιστής. Η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε: «Ο Στέλιος αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά. Και ο Θεός δεν του χάρισε δικά του παιδιά. Θα γινόταν ένας πολύ […]

Σε μια σπάνια, εκ βαθέων, συνέντευξη προχώρησε η Βάσω Καζαντζίδη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έγινε ποτέ πατέρας ο μεγάλος τραγουδιστής.

Η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε:

«Ο Στέλιος αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά. Και ο Θεός δεν του χάρισε δικά του παιδιά. Θα γινόταν ένας πολύ καλός και στοργικός πατέρας. Και δεν έφταιξε εκείνος. Άλλοι έφταιξαν. Όταν ο Στέλιος υπηρετούσε στον στρατό, μετά τη Μακρόνησο, τον πήγαν κάπου στον Διόνυσο.

Και εκεί τον έβαλαν στα μουλάρια. Στον στάβλο. Και εκεί τον χτύπησε στους όρχεις ένα μουλάρι. Και του είπε ο γιατρός ‘τη ζωή σου την γλιτώσαμε, αλλά δεν θα γίνεις ποτέ πατέρας’. Αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό είπα ότι δεν έφταιξε εκείνος. Άλλοι φταίξανε και άλλοι του στέρησαν αυτή τη χαρά και την ευτυχία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις