Θέλεις τα ψητά λαχανικά σου να είναι ψητά και καραμελωμένα με τραγανές άκρες, που δεν θα μπορείς να σταματάς να τρως; Αυτό που θα χρειαστείς είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο σου και πιο πολυβουτυρωμένο σου χαρτί ψησίματος. Μπορείς να δοκιμάσεις να ψήσεις σε ένα ταψί το οποίο έχεις καλύψει το μισό με καθαρό χαρτί ψησίματος και […]
Θέλεις τα ψητά λαχανικά σου να είναι ψητά και καραμελωμένα με τραγανές άκρες, που δεν θα μπορείς να σταματάς να τρως;
Αυτό που θα χρειαστείς είναι το πιο πολυχρησιμοποιημένο σου και πιο πολυβουτυρωμένο σου χαρτί ψησίματος.
Μπορείς να δοκιμάσεις να ψήσεις σε ένα ταψί το οποίο έχεις καλύψει το μισό με καθαρό χαρτί ψησίματος και το μισό με “βρώμικο” χαρτί ψησίματος λαχανικά. Αυτό, μόνο και μόνο για να καταλάβεις την τεράστια διαφορά.
Αντί για χαρτί ψησίματος μπορείς να ψήσεις τα λαχανικά σου σε ένα παλιό μαυρισμένο από την πολύ χρήση τηγάνι.
Όσο πιο μαύρο και «λερωμένο» είναι το τηγάνι σου τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν τα λαχανικά σου.
Δοκίμασέ το, την επόμενη φορά που θα καλέσεις τους φίλους για κρασί.