Ο ελληνικός καφές Βάλτε μια μικρή ποσότητα σε ένα μικρό ποτηράκι και αφήστε το σε ένα ράφι του ψυγείου. Εφημερίδα και ξύδι Ρίξτε μπόλικο ξύδι σε τσαλακωμένα χαρτιά εφημερίδας και τοποθετήστε τα στα ράφια του ψυγείου. Μαγειρική σόδα Ακoλουθήστε την ίδια διαδικασία με τον ελληνικό καφέ! Κανέλα Ένα μπαστουνάκι κανέλας κάθε 4 μέρες και πείτε […]
Ο ελληνικός καφές
Βάλτε μια μικρή ποσότητα σε ένα μικρό ποτηράκι και αφήστε το σε ένα ράφι του ψυγείου.
Εφημερίδα και ξύδι
Ρίξτε μπόλικο ξύδι σε τσαλακωμένα χαρτιά εφημερίδας και τοποθετήστε τα στα ράφια του ψυγείου.
Μαγειρική σόδα
Ακoλουθήστε την ίδια διαδικασία με τον ελληνικό καφέ!
Κανέλα
Ένα μπαστουνάκι κανέλας κάθε 4 μέρες και πείτε αντίο στις άσχημες μυρωδιές…
Νερό με λεμόνι
Τοποθετήστε σε ένα μπολ 4 κουταλιές χυμό λεμονιού και προσθέστε 2 κουταλιές νερό. Βάλτε το στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά και αμέσως μετά στο ψυγείο σας!
Αλάτι με λεμόνι
Κόψτε στη μέση ένα λεμόνι και βγάλτε τη σάρκα του. Γεμίστε τις κούπες με αλάτι και αφήστε τις στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
Κιμωλία
Τοποθέτησε μια κιμωλία κοντά στην πλάτη του ψυγείου. Μετά από δυο βδομάδες ανανεώστε την!