Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Η Κωνσταντοπούλου σε παραλήρημα: Μπούκαρε σε συμβολαιογραφείο και βιντεοσκοπούσε παράνομα
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Η Κωνσταντοπούλου σε παραλήρημα: Μπούκαρε σε συμβολαιογραφείο και βιντεοσκοπούσε παράνομα

Με το «έτσι θέλω» και ενώ γνωστή συμβολαιογράφος μαζί με τους συνεργάτες της έκαναν την δουλειά τους, η Ζωή μπούκαρε στο γραφείο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση. Σε ρόλο «κακού» Ρομπέν των Δασών, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κατέγραψε την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο διαδίκτυο. «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν […]

Με το «έτσι θέλω» και ενώ γνωστή συμβολαιογράφος μαζί με τους συνεργάτες της έκαναν την δουλειά τους, η Ζωή μπούκαρε στο γραφείο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση.

Σε ρόλο «κακού» Ρομπέν των Δασών, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κατέγραψε την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

«Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ακόμα πιο άσχημη εντύπωση, είναι πως η δικηγόρος στο επάγγελμα Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο δεν πήρε την συναίνεση των προσώπων που βιντεοσκόπησε αλλά τους εξέθεσε δημοσίως, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους.

Στις έντονες ερωτήσεις τους με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής, απάντηση δεν υπήρξε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητούσε δε επίμονα να της δείξουν την διαδικασία των πλειστηριασμών. «Μα είναι ηλεκτρονικοί, ξέρετε τι σημαίνει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός;» της αποκρίθηκαν οι εργαζόμενοι στο συμβολαιγραφείο και πρόσθεσαν με αφόρητη ειρωνεία: «Αν μπείτε στη Βουλή, θα τα αλλάξετε εσείς…».

«Κρίμα και είστε νέος άνθρωπος» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ανοίξτε και κανέναν κώδικα ποινικής δικονομίας» της απάντησαν.

Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν πολλά σχόλια που αντιδρούσαν, όπως: «Το έχει παρακάνει η Ζωή. Και οι συμβολαιογράφοι είναι εργαζόμενοι και η αμοιβή από έναν πλειστηριασμό είναι μικρή».

Η συμβολαιογράφος Στέλλα Δημητρέλου, μίλησε για την τραγική αυτή εμπειρία στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

Εξήγησε ότι ο πλειστηριασμός δεν έγινε γιατί δεν είχε βρεθεί κάποιος να πάρει μέρος. Το ακίνητο ήταν  εξοχική κατοικία και οι συνολικές οφειλές ήταν πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ.

«Είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο μου κάποια άτομα του κινήματος δεν πληρώνω με μεγάφωνα και ντουντούκες που φώναζαν συνθήματα οτι διενεργείται πλειστηριασμός για 40.000 €. Σε κάποια στιγμή άρχισε να χτυπάει το κουδούνι του γραφείου μου συνεχώς αδιάκοπα επί 5 λεπτά. Διαπίστωσα ότι ήταν η κ. Κωνσταντοπούλου απέξω. Της άνοιξα, μπήκε μέσα και με το που μπαίνει παίρνει το κινητό της και αρχίζει να τραβάει βίντεο.

Δυστυχώς έκανα το λάθος και της άνοιξα αλλά νόμισα ότι απευθύνομαι σε νομικό. Ήθελα να της πω να ενημερώσει τους ανθρώπους που ήταν έξω ότι ο πλειστηριασμός δεν ήταν για 40.000 € ούτε για πρώτη κατοικία. Επρόκειτο για εξοχικό και οι συνολικές οφειλές ήταν για πάνω από  2,5.000.000€.

Την παρακαλούσα όσο πιο πολύ ευγενικά μπορούσα ότι δεν συναινώ στο να βιντεοσκοπεί τον χώρο μου, εμένα και τους συνεργάτες μου αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Δεν άκουγε τίποτα, επαναλάμβανε συνεχώς τις ερωτήσεις της. Της έλεγα ότι ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει γιατί δεν είχε λάβει κανείς συμμετοχή και έτσι θα ήταν άκαρπος. Ρωτούσε, απαντούσαμε και συνέχιζε να κάνει τις ίδιες ερωτήσεις λες και δεν άκουγε τίποτα.

Ανέβασε στο διαδίκτυο επιλεκτικά κάποια πράγματα κάνοντας λογοκρισία σε αυτά που ειπώθηκαν. Προκαλούσε και περίμενε να εξαντληθεί η υπομονή μας. Όλο το θέμα κράτησε περίπου μισή ώρα, αναγκάστηκα να φωνάξω τον  δικηγόρο μου για να την παρακαλέσει να βγει έξω. Της έλεγε να βγει έξω και εκείνη καθόταν με το κινητό της και βιντεοσκοπούσε».

Όταν ερωτήθηκε η κ. Δημητρέλου αν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε αρνητικά.

«Είμαι νομικός και γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι τα νόμιμα δικαιώματα μου όπως και γνωρίζω αν κάποιος έχει παραβεί το νόμο. Είναι άξιο απορίας πως μία δικηγόρος όπως η κ. Κωσταντοπούλου δεν γνωρίζει τι είναι νόμιμο και τι όχι και επιδεικνύει τέτοιες συμπεριφορές σε συναδέλφους της. Ανέβασε στο site της προσωπικά δεδομένα και έδωσε τροφή σε ανθρώπους να μου επιτίθενται με υβριστικά σχόλια. Είμαι συμβολαιογράφος, εφαρμόζω τον νόμο και δεν συμμετέχω σε κανένα κακούργημα όπως μου φώναζε η ίδια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις