Ο chef Jesse Schenker, ένα από τα «αστέρια» στον χώρο της μαγειρικής στη Νέα Υόρκη, έχει την απόλυτη συμβουλή για να ψήνετε, σοτάρετε ή βράζετε το κρέας σας, ώστε να βγαίνει πάντα υπέροχο, ζουμερό και με πλούσια, γεμάτη γεύση. Ο ίδιος, κάθε φορά που έχει να μαγειρέψει κρέας, φροντίζει πάντα να το αφήνει εκτός ψυγείου […]
Ο chef Jesse Schenker, ένα από τα «αστέρια» στον χώρο της μαγειρικής στη Νέα Υόρκη, έχει την απόλυτη συμβουλή για να ψήνετε, σοτάρετε ή βράζετε το κρέας σας, ώστε να βγαίνει πάντα υπέροχο, ζουμερό και με πλούσια, γεμάτη γεύση.
Ο ίδιος, κάθε φορά που έχει να μαγειρέψει κρέας, φροντίζει πάντα να το αφήνει εκτός ψυγείου για μία με δύο ώρες, ώστε να παίρνει θερμοκρασία δωματίου. Έτσι εξασφαλίζει ένα τέλεια μαγειρεμένο κομμάτι κρέας, κάθε φορά.
Μην βιαστείτε λοιπόν να μαγειρέψετε το κρέας σας με το που το βγάλετε από το ψυγείο.
Δώστε του λίγο χρόνο- άλλωστε η υπομονή είναι πάντα αρετή!