Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / O ΟΑΣΑ μοίρασε 8.000 δωρεάν ανώνυμες κάρτες
ΕΛΛΑΔΑ

O ΟΑΣΑ μοίρασε 8.000 δωρεάν ανώνυμες κάρτες

Στη διανομή 8.000 δωρεάν ανώνυμων καρτών ATH.ENA Card προχώρησε, σήμερα Τρίτη ο ΟΑΣΑ, με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών ενώ αντίστοιχη ενέργεια είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη. Επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται […]

Στη διανομή 8.000 δωρεάν ανώνυμων καρτών ATH.ENA Card προχώρησε, σήμερα Τρίτη ο ΟΑΣΑ, με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών ενώ αντίστοιχη ενέργεια είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη.

Επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται να τα επαναχρησιμοποιεί και να μην τα πετά.

Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε επτά σταθμούς (Αγ. Αντώνιος, Δουκ. Πλακεντίας, Ομόνοια, Σύνταγμα, Ανθούπολη, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω) μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10 + 1 ή 5 + 0 ή μετ’ επιστροφής, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα.

Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card και να τη φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.

Όσον αφορά την επικύρωση εισιτηρίων και καρτών σε μετρό και ηλεκτρικό, αυτή γίνεται στις πύλες με το πράσινο βέλος, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από τους σταθμούς και πάντα στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις