Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χιμένεθ: «Δεν τελειώνει, είτε κερδίσουμε είτε όχι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιμένεθ: «Δεν τελειώνει, είτε κερδίσουμε είτε όχι»

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Να πάρει το βάρος από τους ώμους των παικτών του θέλησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για πρώτη φορά ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα και προσπάθησε να αποχαρακτηρίσει τον τίτλο του «τελικού». Η «Ένωση» σε περίπτωση που κερδίσει θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Να πάρει το βάρος από τους ώμους των παικτών του θέλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για πρώτη φορά ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα και προσπάθησε να αποχαρακτηρίσει τον τίτλο του «τελικού».

Η «Ένωση» σε περίπτωση που κερδίσει θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν αλλάζει είτε κερδίσουν, είτε χάσουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρόλα αυτά έδωσε το σύνθημα νίκης.

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε όσο μπορούσατε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε καλά για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι που θα πάμε για να το κερδίσουμε. Όμως να ξέρετε πως τίποτα δεν τελειώνει σ’ αυτό το παιχνίδι.

Αν νικήσουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και στα υπόλοιπα ματς μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Το ίδιο και αν δεν κερδίσουμε», τόνισε στην ομιλία του ο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις