Για να διατηρηθούν τα μυρωδικά σου φρέσκα και μυρωδάτα δεν αρκεί να τα αποθηκεύσεις στο συρτάρι του ψυγείου. Για να παρατείνεις τη φρεσκάδα του δυόσμου και του μαϊντανού σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλουμινόχαρτο και χαρτί κουζίνας. Κόψε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας κι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και τύλιξε τα μυρωδικά σου πριν τα βάλεις στο ψυγείο. […]
Για να διατηρηθούν τα μυρωδικά σου φρέσκα και μυρωδάτα δεν αρκεί να τα αποθηκεύσεις στο συρτάρι του ψυγείου. Για να παρατείνεις τη φρεσκάδα του δυόσμου και του μαϊντανού σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις αλουμινόχαρτο και χαρτί κουζίνας.
Κόψε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας κι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και τύλιξε τα μυρωδικά σου πριν τα βάλεις στο ψυγείο. Πρώτο το χαρτί και δεύτερο το αλουμινόχαρτο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις η υγρασία να «πανιάσει» τις πρασινάδες σου.
Τip 1: Μην πλένεις τα μυρωδικά πριν τα βάλεις στο ψυγείο.
Τip 2: Κόψε το λαστιχάκι που συγκρατεί το κάθε ματσάκι για να μην σαπίσει αυτό το σημείο.