Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ομηρεία σε κέντρο φιλοξενίας βετεράνων – Τέσσερις νεκροί (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ομηρεία σε κέντρο φιλοξενίας βετεράνων – Τέσσερις νεκροί (vid)

Τέσσερις άνθρωποι, τρεις γυναίκες και ο ένοπλος που τις κρατούσε υπό ομηρεία, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια κλινική για βετεράνους στην Καλιφόρνια. Στην εγκατάσταση για πρώην στελέχη των ένοπλων δυνάμεων με προβλήματα είχε εισβάλλει ένοπλος και τους κρατούσε σε ομηρία γιαημέρες. Το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε το τραγικό τέλος από τις Αρχές. Ο ένοπλος νοσηλευόταν […]

Τέσσερις άνθρωποι, τρεις γυναίκες και ο ένοπλος που τις κρατούσε υπό ομηρεία, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια κλινική για βετεράνους στην Καλιφόρνια.

Στην εγκατάσταση για πρώην στελέχη των ένοπλων δυνάμεων με προβλήματα είχε εισβάλλει ένοπλος και τους κρατούσε σε ομηρία γιαημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε το τραγικό τέλος από τις Αρχές.

Ο ένοπλος νοσηλευόταν στην κλινική Pathway Home, που προσφέρει επίσης φροντίδα σε πρώην στρατιωτικούς με σύνδρομο μετατραυματικού στρες, ενώ τα θύματα εργάζονταν για την κλινική.

 Το χρονικό

Ένοπλος άντρας με μαύρη στολή, αλεξίσφαιρο γιλέκο και αυτόματο όπλο εισέβαλε στο μεγαλύτερο κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια, κρατώντας τρία άτομα σε καθεστώς ομηρίας, ενώ υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 30 ριπές.

Οι αμερικανικές αρχές απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή περιμετρικά του κέντρου βετεράνων στο Yountville.

Η κατάσταση θεωρήθηκε εξαιρετικά σοβαρή, καθώς στο συγκεκριμένο ίδρυμα φιλοξενούνται σχεδόν 1.000 Αμερικανοί βετεράνοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις