Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού: «Αν μου πει θέλω να χωρίσουμε θα του πω άντε γεια»
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού: «Αν μου πει θέλω να χωρίσουμε θα του πω άντε γεια»

H Μαρία Σολωμού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TVPage της Νέας Σελίδας. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου, καθώς όπως αποκάλυψε ήταν ένας δύσκολος χωρισμός, αφού με τον ηθοποιό απέκτησαν ένα παιδί μαζί. Απόσπασμα από την συνέντευξη της: Δηλαδή δεν έχεις πει ποτέ σε άντρα «γύρνα πίσω»; «Όχι βέβαια! […]

H Μαρία Σολωμού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TVPage της Νέας Σελίδας. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου, καθώς όπως αποκάλυψε ήταν ένας δύσκολος χωρισμός, αφού με τον ηθοποιό απέκτησαν ένα παιδί μαζί. Απόσπασμα από την συνέντευξη της:

Δηλαδή δεν έχεις πει ποτέ σε άντρα «γύρνα πίσω»;

«Όχι βέβαια! Κι αν μου πει «θέλω να χωρίσουμε», θα του πω «άντε γεια». Τώρα το τι θα κάνω στο σπίτι μόνη μου, είναι άλλη ιστορία! Δεν θα πω «αφού δεν με θέλεις μία, εγώ δεν σε θέλω εκατό», αλλά θεωρώ ότι τους χωρισμούς μας πρέπει να τους βιώνουμε κανονικά, περνώντας απ’ όλα τα στάδια: της άρνησης, της αδιαφορίας, της χαράς… όλα».

Ο χωρισμός σου με τον Μάριο Αθανασίου ήταν δύσκολος;

«Ασφαλώς και ήταν δύσκολος ο χωρισμός με τον Μάριο, γιατί έχουμε κι ένα παιδί μαζί. Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες θα είχαμε χωρίσει αν δεν υπήρχε το παιδί, αλλά ακόμα κι όταν ένας χωρισμός γίνεται κοινή συναινέσει δεν είναι εύκολο!».

Αν δεν είχατε αποκτήσει παιδί με τον Μάριο, μπορεί να είχατε χωρίσει νωρίτερα;

«Ναι, βέβαια. Με τον Μάριο είχαμε διαπιστώσει έτσι κι αλλιώς ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Απλώς όταν έχεις ένα παιδί, το ξεχειλώνεις μέχρι να δεις τι θα γίνει τελικά».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις